Logo-ontwerper Arnhem

Een helder logo en pakkende huisstijl werken in je voordeel

Arnhemse klanten door overtuigende branding

Logo of huisstijl nodig?

Je bent een ambitieuze ondernemer of zelfstandig professional uit Arnhem, Velp of in ieder geval Gelderland 😊

Ga je een onderneming starten? Of wil je meer waardevolle klanten aantrekken? Dan heb je vandaag de dag een professionele uitstraling nodig om écht te kunnen scoren. Kortom: de hoogste tijd om je visuele identiteit eens op te poetsen en glans te geven!

Als freelance grafisch ontwerper help ik al tien jaar ambitieuze Arnhemse, Nijmeegse en Velpse ondernemers om on- en offline nóg beter zichtbaar te worden. Dat doe ik op diverse gebieden: van logo- en huisstijlontwikkeling tot social media.

Logo ontwerp Stijl op Peil Martijn Rothuizen 2019
Logo_Lola's_Arnhem
Logo ontwerp Franke van der Aa Martijn Rothuizen 2019

Design is the silent ambassador for your brand

 Paul Rand

Werkwijze logo- en huisstijlontwikkeling

Een logoproces neemt ongeveer 2 tot 3 weken in beslag. Als het nodig is, kan het altijd sneller, maar voor goed onderzoek en de beste creatieve output is dit doorgaans de looptijd, die bestaat uit 4 stappen:

In Arnhem, Nijmegen of Velp gaan we tijdens een brainstorm samen op zoek naar de kern van jouw onderneming. We bespreken welke klanten je op het oog hebt en welk online imago daar het beste bij past. Ook kijken we welke marketing-assets je nodig hebt om je doel te kunnen realiseren.

Op basis van ons gesprek bepalen we welke huisstijldragers je nodig hebt om tot het gewenste resultaat te komen. Is dit een visitekaartje, een landingspagina, of een totaal nieuwe huisstijl? Kortom: we maken een heldere strategie van A naar B. Hebben we de doelstellingen vastgesteld, dan ga ik aan de slag met de eerste ontwerpconcepten, waar je met een gerust hart feedback op mag geven.

Heb je de ontwerpen goedgekeurd, dan lever ik alle ontwerpen aan die je nodig hebt om je merk te lanceren. Dit zijn de lettertypes, kleurcodes, het logo-ontwerp in vectorformaat en een heldere stijlgids. Altijd handig om te hebben.

Een nieuwe visuele identiteit is altijd reden voor een feestje. Hoog tijd dus om de publiciteit weer eens op te zoeken!

Wat er allemaal mogelijk is:

  1. Een sterk logo-ontwerp (vector)
  2. Een heldere huisstijl (met handboek)
  3. Een betrouwbare website
  4. Betaalbaar drukwerk
  5. Opvallende en stijlvolle signing
  6. Authentieke bedrijfsfotografie
  7. Professionele socialmediakanalen
  8. Scherpe inhakers!
  • Eén direct aanspreekpunt
  • Een ontwerper met 9 jaar ervaring
Fijne samenwerking. Reageert supersnel op onze feedback en levert mooi materiaal aan. Dank Martijn
— Nederlands Spoorwegen
Contentcreatie

Gratis intake

Benieuwd wat ik (Martijn) voor jouw succes kan betekenen? Stuur me gerust een mailtje. Gebruik daarvoor het formulier hieronder 🙂 We maken dan binnenkort een vrijblijvende afspraak in Arnhem, Nijmegen of Velp om kennis te maken. Dan bespreken we meteen je ambities en passende mogelijkheden voor jouw online imago.

Wil jij ook een logo en huisstijl om trots op te zijn?

 
Martijn_Rothuizen
Martijn Rothuizen